Olvasd el az alábbiakat!!!

Kérlek legkésőbb 15 perccel a kezdési időpont előtt, jelenj meg Békéscsabán, a Szarvasi út 107 szám alatt, vizsgád a "B" épület emeleti vizsgatermében kerül megtartásra. Feltétlenül hozd magaddal az érvényes személyazonosító irataidat személyigazolványodat, lakcímkártyádat, ha van, vezetői engedélyedet, ha van vizsgaigazolásodat, ezek nélkül nem vizsgázhatsz! Ha nincs személyi igazolványod, helyettesíthető az érvényes útlevél vagy vezetői engedély és lakcímkártya együttes bemutatásával.

A beszólítás előtt kapcsold ki telefonodat, csak lehalkítani nem lehet! A beszólítás ABC sorrendben történik, kabátodat, táskádat, értéktárgyaidat vidd be a terembe!

Ha valakinek nem sikerül a vizsgája (ami nálad természetesen nem következhet be) a pótvizsga a földszinti pénztárnál fizethető meg, és azonnal kaphatsz időpontot is.  Sikeres felkészülést, jó tanulást kívánok!

Hozd magaddal elsősegélynyújtási vizsga igazolásod, valamint ha a tanfolyamra jelentkezéskor nem adtál le iskolalátogatási igazolást, a vizsgára hozd magaddal érettségi, vagy általános iskolai bizonyítványodat ! (OKJ-s, illetve, szakmunkás bizonyítványok nem minden esetben fogadhatóak el).

A vizsga után a fentieket mutasd be a földszinten lévő ügyfélfogadónál, egyébként  következő 

 

vizsgát nem tehetsz!!

Elméleti vizsga:

 

 

2017. 12. 13.       07.30

Ádám Dávid

Farkas Mónika

Fülöp Péter árpád

Mészáros martina

Papp Ákos balázs

 

2017. 12. 15.   07.30

Csige János
Druga Richárd
Farkas Anna
Illés Gyula Patrik
Kirchknopf Attila
Kovács Ákos
Oros Nikolett
Péli Patrik
Péter Máté Ferenc
Popovics Vanda

 

 2017.12.19.     10.30

Ladányi Róbert

 

 

 

 

Olvasd el a fentieket is!!!