Sofőrsuli Autósiskola

Közúti járművezető képzés Békés megyében
Békéscsaba, Dévaványa, Füzesgyarmat, Gyomaendrőd, Mezőberény, Szeghalom, Vésztő

Tanulócentrikus járművezető-képzés

Tanfolyamok és gyakorló órák  az alábbi kategóriákban:
A, A1, A2, BA1, (motorkerékpárok)
B, (gépkocsi 3500 kg ösztömegig)
C, (tehergépkocsi 3500 kg feletti ösztömeg)
CE, (tehergépkocsi nehézpótkocsival)
AM, (segédmotoros kerékpár)

Szeretnél jogsit?

Hívj minket, és mi megtaláljuk neked a hozzád legközelebb álló, rugalmas időbeosztással működő tanfolyamot. Gyere el és szerezz jogosítványt nálunk! Mi nem csak vezetni, hanem biztonságosan közlekedni is megtanítunk.

Magyarországon naponta átlagosan négyen halnak meg közlekedési balesetben, a szomorú statisztika ellenére az autósiskolák többsége nem fordít kellő figyelmet a tanulók felkészítésére, a közlekedési érzék fejlesztésére.

Célunk, hogy olyan tudás birtokába kerüljetek, amely hozzájárul az önálló balesetmentes közlekedéshez.

Legyél Te a középpontban!

Te több figyelmet érdemelsz, igényes és fontos vagy számunkra, ezért a Sofőrsuli oktatói magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. A sofőrsuliban értenek a tanulók nyelvén! Tanfolyamainkon családias, barátságos hangulat vár Téged is. Mindent megteszünk azért, hogy a vezetés tanulása neked is lehetőleg stresszmentes, tevékenység legyen.

OKÉV-regisztrációs szám: 21056-2007

AKO:     B = 124,87%     C = 100%

VSM:  Elm     AM = 40%;      A össz = - %;   B= 58,6%;       C= - %;          Forg      AM=-;        A össz =  - %;     B=51,97%;

KK:       AM = 74 700Ft, A1 = 83 300Ft, A1Bvel = 36 600 Ft, A2 = 83 300 Ft, A = 113 300Ft, B = 170 800 Ft,

 

Békéscsabai autósiskolát keresel?

Békéscsabai autósiskolát keresel?A jogosítvány megléte manapság már általános, hiszen rengeteg előnnyel jár. Az autóvezetés olyan szabadságot nyújt, amire semmi más nem képes, ráadásul a munkáltatóknak is jól jön, ha a dolgozónak van jogosítványa, és ez visszafelé is igaz: aki rendelkezik jogosítvánnyal, könnyebben találhat munkát!

Ha úgy döntöttél, hogy ideje megtanulnod vezetni, válaszd békéscsabai autósiskolánkat! Oktatóink magas szintű képzésben részesítenek, így nem csak egyszerűen vezetni tanítanak meg, de a közlekedési kultúrát is átadják neked. A vezetéshez szükséges alapvető tudás csak az autó irányítását és a közlekedés szabályait tartalmazza, Te viszont biztonsággal fogod tudni kezelni a nehezebb szituációkat is, és könnyebben elkerülöd majd a baleseteket. Békéscsabai autósiskolánk nagy hangsúlyt fektet az oktatók folyamatos fejlesztésére, így mindig naprakész, friss információkkal látnak el, és a lehető legtöbbet hozzák ki belőled!

Válaszd békéscsabai autósiskolánkat, ha a jogosítvány megszerzésén gondolkodsz! Kérdésed lenne? Tedd fel nekünk elérhetőségeinken!

phone
Telefon: +3630/205-3164
E-mail: info@soforsuli.hu
Elérhetőségek
arrow